Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sana888 profile photo ahmadtaheri54 profile photo christinas71 profile photo thewolfsbaneblooms profile photo sibanda profile photo dollygirl profile photo cookiescott profile photo aimeenolan profile photo letty85 profile photo pettyledis profile photo caryaanguyen profile photo sofia82 profile photo hadirasolifar profile photo lilly450 profile photo asailor profile photo
turkifd

Mektup Arkadaşları Güvende Mi?

turkifd From Turkey

Arkadaşlarınızla güvenli yöntemlerle iletişim kurarsanız mektup arkadaşlarınız güvende olur. Mektup arkadaşı aramak ve arkadaş edinmek için bazı güvenlik ipuçları var.
1- Adres, cep telefonu numarası ve diğer özel bilgileriniz gibi kişisel bilgilerinizi göndermeyin veya paylaşmayın.

2- Eğer bir kullanıcının profil fotoğrafı yoksa veya sadece bir fotoğraf paylaşmışsa, onun gerçek bir kişi olup olmadığına, sahte veya dolandırıcı bir kullanıcı olmamasına dikkat etmelisiniz. Profillerinde daha fazla fotoğrafı olan mektup arkadaşları bulmaya çalışın.

3-Bir mektup arkadaşınız ilk birkaç mesajda e-posta adresi, whatsapp, telgraf veya diğer sosyal ağlar üzerinden kendisiyle iletişime geçmeyi isterse bu bir dolandırıcılık olabilir ve daha dikkatli olmalısınız.

4-Bir mektup arkadaşınız para isterse ona ASLA güvenmeyin, güvende olmak için hesabı bloke edin ve bildirin ve diğer kullanıcıların da güvende olmasına yardımcı olun.

5-Yaşınıza yakın mektup arkadaşlarınızla konuşmanız tavsiye edilir, özellikle çocuklar veya 18 yaş altı kullanıcılar için yaşlılarla asla konuşmamaları tavsiye edilir.

6-Yeterince tanımadığınız kişilere fotoğraflarınızı özel olarak göndermeyin.

Tamamen kendinize, mektup arkadaşlarınızla nasıl konuştuğunuza ve bilgilerinizi onlarla nasıl paylaştığınıza önem veriyorsanız, mektup arkadaşlarına sahip olmak güvenli olacak ve bundan keyif alacaksınız.

#penpal #penpals #safepenpal #penpalsafe #safe #safepenapals

like0
dislike0
Views20