Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
tatiana24 profile photo innamn profile photo angelamber profile photo sofiakurrd1 profile photo carmen profile photo dennis profile photo maryagricola00 profile photo desserieecute profile photo rhondamak profile photo caryaanguyen profile photo julia profile photo nur191 profile photo sofia82 profile photo hadirasolifar profile photo annamoxl profile photo
turkifd

Bir Mektup Arkadaşına Kendinizi Nasıl Tanıtırsınız?

turkifd From Turkey

Mektup arkadaşı bulmak için citymity.com veya interpals veya penpalworld gibi bir mektup arkadaşı web sitesi veya diğer uygulamaları kullanıyorsanız. Kullanıcılarınızın profil fotoğrafını kontrol edebilir ve nelerle ilgilendiklerini görebilirsiniz.
İlgilendiğiniz mektup arkadaşınıza kendinizi tanıtmak için onun profilinde ortak ilgi çekici şeyler bulmaya çalışın ve onlarla bu ortak konularla konuşmaya başlayın. Kendinizi adınız, ülkeniz ve işinizle tanıtabilir, örneğin onlarla neden iletişime geçtiğinizi ve neden onunla mektup arkadaşı olmakla ilgilendiğinizi anlatabilirsiniz. İlk mesajda kendinizi tanıtmak için çok da yazmayın. büyük veya çok kısa mesaj. Mektup arkadaşlarının çoğu şunu söylüyor:

Merhaba, merhaba ya da nasılsın? .

Gerçek bir sohbete başlamak iyi görünebilir ama pek de ilginç olmayabilir. İlk mesaj çok önemli olacak ve temel kişiliğinizi tanıtacaktır. Bu nedenle, kullanıcının mektup arkadaşı olmasında en iyi etkiyi yaratmak için mümkün olduğunca iyi düşünün ve yazın.

#mektup arkadaşı #mektuparkadaşları #mektup arkadaşlarını tanıtın #mektup arkadaşlarını tanıtın #mektuparkadaşı #mektuparkadaşları

like0
dislike0
Views21