Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
jen12 profile photo innamn profile photo christinas71 profile photo naidy profile photo sofiakurrd1 profile photo diana43 profile photo veraedmund profile photo maryagricola00 profile photo cookiescott profile photo desserieecute profile photo pettyledis profile photo nur191 profile photo annamoxl profile photo nikki2hh profile photo saraxx7 profile photo
turkifd

Dil Becerilerinizi Geliştirmek Için Bir Mektup Arkadaşı Nasıl Bulunur Ve Tutulur?

turkifd From Turkey

Bir mektup arkadaşı bulmak ve başka ülkelerden yabancı arkadaşlar edinmek, dil becerilerinizi öğrenmenin ve pratik yapmanın iyi bir yoludur. Başka ülkeden bir mektup arkadaşınız olduğunda onlarla konuşmaktan keyif alabilirsiniz ve eğer isterlerse ücretsiz olarak yeni bir dil pratik yapabilir ve arkadaşınız olan ve kendi dilini öğrenmenize yardımcı olacak yerli bir kişiyle konuşarak becerilerinizi geliştirebilirsiniz. onun ülkesinin dili. Buna dil değişimi denir.
Sizin dilinizi de öğrenmek isteyen birçok insan var. Böylece siz de öğrendiğiniz için onların becerilerini geliştirmelerine de yardımcı olabilirsiniz. Eğlencelidir ve geleneksel okuma kitapları ve diğer dil çalışma türleri gibi sıkılmazsınız.

#mektup arkadaşı #mektup arkadaşları #dildeğişimi #dil #kalem arkadaşı bul

like0
dislike0
Views17