Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sana888 profile photo innamn profile photo christinas71 profile photo sofiakurrd1 profile photo carmen profile photo blondy profile photo sibanda profile photo dennis profile photo katerinax2 profile photo mojessy profile photo penpalslover profile photo blue_butterfly21 profile photo hadirasolifar profile photo jemii profile photo asailor profile photo
turkifd

Auroville Hindistan'da Nerede?

turkifd From Turkey

Auroville – deneysel bir kasaba ve Hindistan'da ziyaret edilecek eşsiz bir yer

Auroville muhteşem bir yer. Uluslararası bir topluluğun deneysel bir ilçesidir. Dünyanın her yerinden insanlar barış içinde ve "tüm inançların, tüm politikaların ve tüm milliyetlerin ötesinde ilerici bir uyum" içinde yaşamak için buraya geliyorlar. Auroville'in yegane amacı insan birliğini gerçekleştirmektir. Bu kasabanın merkezinde rampaların eşlik ettiği devasa bir altın küre olan 'Matrimandir' var.

Kasabanın kurucusu tarafından oraya “insanın mükemmellik ilhamına İlahi Olan'ın cevabının bir sembolü” olarak konuldu. Hatta kendi güneş enerjisi santrali bile var ve içinde “bilinci bulabileceğiniz” mermer bir odaya giden spiral bir rampa var. Başka pek çok yerde bulamayacağınız el değmemiş güzel bahçeler ve huzurla çevrili, bence burası Hindistan'da ziyaret edilecek en ilginç ve güzel yerlerden biri.

#hindistan #Auroville

like0
dislike0
Views22