Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
beesknees profile photo angelamber profile photo sofiakurrd1 profile photo thewolfsbaneblooms profile photo sibanda profile photo maryagricola00 profile photo katerinax2 profile photo dollygirl profile photo letty85 profile photo ofosujustice profile photo annamoxl profile photo 6cupsoftea profile photo nikki2hh profile photo jeongyunseong profile photo jemii profile photo
turkifd

İtalya'daki Venedik şehri Nasıl Ziyaret Edilir?

turkifd From Turkey

Venedik, İtalya'nın en güzel şehirlerinden biridir. Venedik'e yalnızca tekneyle ulaşılabilir ve araba yoktur, ulaşımın tek yolu yürüyerek veya gondolladır. Diğer şehirlerin karakteristik özelliği olan toplu taşıma ve modernlik eksikliği çok canlandırıcı. Venedik'i bu kadar ilginç bir destinasyon yapan şey de budur, çünkü gerçekten başka hiçbir yere benzemez.

Dolambaçlı ve dar sokaklar nedeniyle kaybolmak kolaydır; ancak bu kötü bir şey değildir. Yeterince uzağa giderseniz, turistlerle dolup taşmayan, daha el değmemiş alanlar bulacaksınız. Alışılmışın dışında bir yerel restorana uğrayın ve yerel halkla birlikte otantik Venedik mutfağının tadını çıkarın.

Bu şehrin tüm güzel yerlerini gezmenin keyfini çıkarmak için Venedik'te 3 veya 4 gün kalabilirsiniz. Kalmayı seçebileceğiniz bazı iyi oteller var. Ne kadar para harcamak istediğiniz bütçenize bağlıdır.

#venice #italy #visititaly #visitvenice

like0
dislike0
Views18