Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sana888 profile photo zachpett profile photo jen12 profile photo christinas71 profile photo sofiakurrd1 profile photo maddie_lee profile photo blondy profile photo sibanda profile photo mojessy profile photo saeed profile photo rhondamak profile photo julia profile photo suzyyy profile photo almajmut profile photo aladdin profile photo
turkifd

Hindistan'da Darjeeling Nerede?

turkifd From Turkey

Darjeeling – Hindistan'ın Batı Bengal eyaletinde çay yetiştiriciliğiyle ünlü bir kasaba

Darjeeling, Hindistan'ın Batı Bengal eyaletinde popüler ve çarpıcı bir turistik kasabadır. Çay üretimi ve olağanüstü manzarasıyla ünlü olan bu vadinin genellikle dünyanın en güzel vadilerinden biri olduğu düşünülür.

Yemyeşil çevre, serinletici esinti ve muhteşem manzaralar atmosferik ve fotojenik bir destinasyondur. Aslında Darjeeling, doğu Hindistan'da çok sayıda turisti çeken tek yer. Daha maceracı ziyaretçiler trekking ve nehir raftingi için buraya geliyor ve diğerleri olağanüstü manzaralar eşliğinde keyifli yürüyüşlerin tadını çıkarıyor.

Bir listede Hindistan'ın en iyi yerlerinin hepsinden bahsetmek zor, bu yüzden ayrıca muhteşem Udaipur Göl Sarayı'ndan, Kanha Ulusal Parkı'ndan (Rudyard Kipling'in Orman Kitabı'na ilham kaynağı olan), inanılmaz Ajanta Mağaralarından, hareketli Delhi'den özel olarak bahsedeceğim. , Jaipur'un zengin sanatsal kültürü, Keşmir'in doğal güzelliği ve 'Bahçe Şehir' olarak da bilinen Bangalore. Bu eşsiz ve güzel ülkenin tadını çıkarın!

#hindistan #Darjeeling

like0
dislike0
Views21