sweetkiss profile photo kimo profile photo veraedmund profile photo katerinax2 profile photo desserieecute profile photo penpalslover profile photo saeed profile photo soulmate profile photo blue_butterfly21 profile photo sofia82 profile photo redhairann profile photo adjoateye profile photo annamoxl profile photo aladdin profile photo jeongyunseong profile photo
julian

Чи безпечні друзі по листуванню?

julian From Ukraine

Друзі по листуванню безпечні, якщо ви спілкуєтеся з друзями безпечними методами. Є кілька порад щодо безпеки під час пошуку друзів і друзів по листуванню.
1- Не надсилайте та не розголошуйте свою особисту інформацію, як-от адресу, номер мобільного телефону та іншу особисту інформацію.

2- Якщо користувач не має фотографії профілю або просто поділився однією фотографією, слід подбати про те, чи є він/вона справжньою особою, а не фальшивим користувачем чи шахраєм. Спробуйте знайти друзів по листуванню з більшою кількістю фотографій у профілі.

3-Якщо друг по листуванню просить зв’язатися з ним/нею через електронну адресу, WhatsApp, Telegram або інші соціальні мережі в кількох перших повідомленнях, це може бути шахрайством, і вам слід бути обережнішим.

4-Якщо друг по листуванню просить грошей, НІКОЛИ не довіряйте йому, просто заблокуйте та повідомте про обліковий запис, щоб убезпечити себе та допомогти іншим користувачам також бути в безпеці.

5-Рекомендується спілкуватися з друзями по листуванню приблизно вашого віку, особливо для дітей або користувачів до 18 років, вони ніколи не повинні спілкуватися з людьми похилого віку.

6. Не надсилайте свої фотографії в приватному порядку людям, яких ви недостатньо знаєте.

Загалом, якщо ви дбаєте про себе та про те, як ви спілкуєтеся з друзями по листуванню та як ви ділитеся з ними своєю інформацією, мати друзів по листуванню буде безпечно, і вам це сподобається.

#penpal #penpals #safepenpal #penpalsafe #safe #safepenapals

like0
dislike0
Views39