harriesa profile photo innamn profile photo skm2496 profile photo diana43 profile photo leyzta32 profile photo thewolfsbaneblooms profile photo sibanda profile photo aimeenolan profile photo saeed profile photo nur191 profile photo redhairann profile photo annamoxl profile photo lilly450 profile photo jemii profile photo asailor profile photo
julian

Який найбезпечніший веб-сайт друга по листуванню?

julian From Ukraine

Є багато веб-сайтів для спілкування з листуванням, які допоможуть вам знайти нових друзів. Деякі з них створені та працюють понад 20 років тому.
Якщо ви хочете зареєструвати веб-сайт для друзів по листуванню та знаходити друзів, ось кілька порад, про які слід пам’ятати:

пошук друзів по листуванню в Інтернеті та пошук друзів в Інтернеті ніколи не буває безпечним на 100%! Тому, якщо ви хочете розпочати нову дружбу, ніколи не діліться своєю особистою інформацією спочатку. Нехай ваш друг по листуванню розмовляє все більше і більше, і чим більше часу ви витрачатимете на розмову, ви зрозумієте, наскільки ви можете довіряти своєму другові по листуванню.

Не повідомляйте свій номер мобільного телефону, адресу, поштовий індекс і адресу в соціальних мережах новим друзям по листуванню. Багато друзів по листуванню після створення нової дружби починають задавати собі ці питання. Якщо ви зовсім не знаєте свого друга, то не варто швидко довіряти.

Не діліться дуже особистими фотографіями з новими друзями по листуванню, на цих сайтах є багато фальшивих друзів по листуванню, які люблять зловживати особистими фотографіями або створювати фальшиві облікові записи.

Не відповідайте друзям по листуванню, які просять гроші, або запитуйте вашу адресу електронної пошти в перших нових повідомленнях! більшість з них є шахраями і повинні знати про них. Ви також повинні повідомити про них адміністраторам сайту, щоб очистити сайт від таких користувачів.

До речі, ось кілька веб-сайтів для листування, якими люблять користуватися більше користувачів:
(майте на увазі, що веб-сайт, можливо, безпечний, але завжди є фальшиві користувачі, шахраї, шахраї тощо)

PenPal World, заснований у 1998 році, об’єднує мільйони користувачів у всьому світі через безпечний, швидкий відповідний портал. Щоб забезпечити безпеку, учасники здійснюють свою першу взаємодію безпосередньо через сайт, а потім переводять свої розмови на електронну пошту або листи, написані від руки.

Адреса PenPal World: https://www.penpalworld.com


InterPals: знайомство зі світом. Знаходьте друзів, подорожуйте та навчайтеся: https://www.interpals.net


Привіт! Penpal! Всесвітня служба листування для електронної пошти, звичайної пошти, спілкування по листуванню та обміну мовами. Найкраще місце для вивчення мов і знайомства з корейською.http://www.hipenpal.com



CityMity PenpalsВи можете знайти нових друзів по листуванню, спілкуватися з друзями по листуванню та ділитися фотографіями з друзями по листуванню, спілкуватися з друзями по листуванню з різних країн.https://www .citymity.com


#penpal #penpals #safepenpal #findsafepenpal #interpals #hipenpal #citymitypenpals #penpalworld

like0
dislike0
Views58