mbai22 profile photo jen12 profile photo naidy profile photo sofiakurrd1 profile photo veraedmund profile photo mojessy profile photo penpalslover profile photo pettyledis profile photo suzyyy profile photo adjoateye profile photo annamoxl profile photo nikki2hh profile photo saraxx7 profile photo jeongyunseong profile photo jemii profile photo
julian

Як знайти сучасного друга по листуванню?

julian From Ukraine

Можливо, ви відчуваєте ностальгію за днями літнього табору або просто шукаєте причину відродити мистецтво равликової пошти. У будь-якому випадку, пошук друга по листуванню може стати чудовим способом задовольнити ці бажання та отримати цілу низку бонусів для написання листів. Фактично, більше досліджень показує, що в сучасному цифровому світі, витративши час на те, щоб написати будь-що від руки – від запису в щоденнику до листівки подяки – можна отримати реальні фізичні та психічні переваги, як-от покращення пам’яті та зниження рівня тривожності. .

Знайти друга, якому можна надіслати листи, також є цікавим способом познайомитися з людьми з усього світу, дізнатися про різні культури і, можливо, навіть попрацювати над своїми знаннями іноземної мови. І хоча соціальні медіа та потужність Інтернету полегшили, ніж будь-коли, зв’язатися з кимось за кордоном у реальному часі, немає нічого схожого на зв’язок за допомогою чорнила на папері.

Готові знайти свого знайомого по пошті? Ось кілька способів, як почати, а також кілька порад, які варто запам’ятати перед початком пошуку.


Створена в 2017 році Worldwide Snail Mail Pen Pals є однією з найбільших і найактивніших спільнот безкоштовних друзів по листуванню на Facebook. Керується двома подругами по листуванню Айшею Коноллі та Стефані Еліз (вони зустрічалися особисто). Ця закрита група вимагає від усіх учасників прочитати та прийняти правила (наприклад, не публікувати чиюсь адресу), коли вони приєднаються; учасники, які не діють відповідно, ризикують бути заблокованими. Після схвалення новим учасникам пропонується опублікувати коротку біографію про себе, запрошуючи інших приєднуватися, якщо вони бажають, а також ділитися порадами щодо оформлення листів і натхненням. "У нас понад 11 000 членів, і ми постійно зростаємо!" — каже Еліз, яка пише друзям по листуванню понад 20 років. «Це чудове хобі, яке допомагає тобі вдосконалювати майстерність письма, знаходити нових друзів і подорожувати світом, залишаючись в одному місці». Організація Letter Writers Alliance’s Pen Pal Swap

Започаткована в 2007 році дуетом друзів Кеті Задрозні та Донована Бісона, ця чиказька організація є присвячений просуванню мистецтва написання листів від свого магазину дизайнерських канцтоварів, наборів наклейок і старовинних марок до місцевих подій «Letter Social» і обміну друзями по листуванню лише для членів. Приєднання до Letter Writers Alliance коштує лише 5 доларів США за довічне членство, і це допоможе вам бути частиною безпечної та захищеної спільноти листописців із понад 12 000 людей з усього світу; Крім того, Задрозний особисто підбиратиме учасників з їхніми друзями по листуванню.
PenPal World

Цей безкоштовний сайт із понад двома мільйонами членів із усього світу допомагає спілкуватися з друзями по листуванню з 1998 року. Створено та керовано ентузіастом листування та веб-розробником із Каліфорнії Якобом Геррманном (який також був технічним майстром для Sony та Disney ), ця онлайн-мережа є чудовим ресурсом, якщо ви шукаєте більше культурного обміну. Щоб створити свій обліковий запис PenPal World, все, що вам потрібно, це ваша адреса електронної пошти та ваша дата народження, яку сайт забороняє вам змінювати після реєстрації з міркувань безпеки. Коли ви завантажите фотографію та її схвалять модератори, ваш профіль буде заповнено, і ви зможете розпочати пошук інших учасників і спілкуватися з ними.

Запитайте на місці (або створіть свій власний)

Якщо ви хочете знайти друга по листуванню, який живе в тому ж місті, що й ви, подумайте про те, щоб знайти існуючі клуби та заходи у вашій громаді. LWA перераховує кілька місць, з яких можна почати, або ви можете перевірити такі сайти, як Meetup. А якщо ви не можете знайти групу поблизу, просто створіть власну. «Написання листів — це мистецтво, відпочинок, уповільнення та, як правило, самостійне завдання. Однак час від часу зустрічі з друзями, які пишуть листи, можуть лише підбадьорити та надихнути вас у вашій власній практиці!» — каже Вікторія Ву, любителька паперу, що стоїть за Paper & Type, а інша половина клубу LA Pen Pal Club — щомісячного зібрання для написання та обміну листами. Ву організовує ці зустрічі разом із подругою, яка любить папери, і засновницею клубу, Маргарет Хаас з Paper Pastries, з 2010 року. Вони пропонують слушні поради щодо того, як створити власний клуб друзів по листуванню.

Поради

щодо безпеки Як найкраще розсилати листи (а разом із ними й вашу особисту інформацію)? «Коли я обираю службу друга, я б шукав сайти з довговічністю та хорошою політикою конфіденційності», — каже Бісон з LWA. «Їх багато, і багато з них спеціально розроблені для окремих груп. Сумно, що є деякі погані актори, але з мого досвіду це рідко. Ми завжди говоримо, що якщо хтось змушує вас почуватися некомфортно, ви не зобов’язаний повертати їхній лист». Beeson також рекомендує людям подумати про придбання поштової скриньки, якщо це стосується безпеки. Це дозволить вам використовувати окрему адресу в місцевому поштовому відділенні замість того, щоб розкривати свою особисту.

Якщо ви вперше спілкуєтеся з другом по листуванню в Інтернеті, Elyse також рекомендує поговорити з ним деякий час, перш ніж ви відчуєте себе достатньо комфортно для обміну поштовими адресами. «Це може допомогти вам зрозуміти, чи ваш друг по листуванню підходить вам, а також дозволить вам відчути, хто він», — пояснює вона. І це, загалом, суть пошуку друга по листуванню та знайомства.


From:https://www.marthastewart.com/8274071/how-plan-estate-sale

#penpal #penpals #findpenpal

like0
dislike0
Views39