sweetkiss profile photo tatiana24 profile photo harriesa profile photo innamn profile photo maddie_lee profile photo veraedmund profile photo sibanda profile photo dollygirl profile photo cookiescott profile photo muhammed profile photo ofosujustice profile photo bonu profile photo 6cupsoftea profile photo lilly450 profile photo saraxx7 profile photo
julian

Що таке Kerman Qaout?

julian From Ukraine

Qaout, який на керманському сленгу називається Qovatu, є специфічною керманською солодкістю, яку виготовляли керманці з давніх часів. Це поєднання кількох рослин разом, яке відповідно до кожного типу поєднання має свою назву. Наприклад, Qovatu із сорока рослин — це комбінація насіння таких рослин, як чорне насіння, портулак, кава, льон, коноплі та кейс.

Один вид Qaute - це поєднання нуту, кокосу та цукру, а в інших видах Qaute pease та інші речі, такі як фісташки, змінюють місце, і виникають нові комбінації з новими властивостями. Нарешті виходить коричнева суміш порошку, і, як випливає з назви, вона дуже поживна для організму.

Нижче наведено деякі види Qaout:

- Мак-Фісташка-Кокос-Горошок

Поєднання цих рослин призведе до скасовування шкідливих ефектів одна одної та створить надзвичайну комбінацію разом.

Оскільки Qovatou є поєднанням олії насіння, це багате джерело омега-3 і 6, вітамінів E, B, D, природних антиоксидантів, заліза, фосфору та кальцію. Він також теплий і розслабляючий. Його рекомендовано вживати спортсменам і вагітним жінкам. Однак не забувайте про цю смачну випічку.

#керман #сувенір #іран

Від:https://welcometoiran.com/what-are-kerman-souvenirs/

like0
dislike0
Views30