sweetkiss profile photo celina12ddf profile photo angelamber profile photo sofiakurrd1 profile photo skm2496 profile photo veraedmund profile photo thewolfsbaneblooms profile photo cookiescott profile photo muhammed profile photo letty85 profile photo ofosujustice profile photo sofia82 profile photo suzyyy profile photo hadirasolifar profile photo asailor profile photo
julian

що таке приятелі по листуванню гіків?

julian From Ukraine

Ось деяка інформація про друзів-гіків і як це працює:

Міжнародний клуб друзів-гіків по листуванню, також відомий як IGGPPC, — це група друзів-гіків із усього світу. Заснований у березні 2013 року, клуб був розроблений, щоб об’єднати спільноту ботаніків через спільні інтереси до всього, що стосується гіків, любов до канцтоварів і інтерес до знайомства.

Щомісяця ми об’єднуємо сотні гіків із їхніми спорідненими душами-ботанами з усього світу, використовуючи їхні «5 найкращих кохань гіків», щоб знайти ідеальну пару. Наразі ми об’єднали понад 30 000 дуже щасливих друзів по листуванню. Ми пишаємося тим, що багато наших друзів по листуванню знайшли дружбу на все життя через IGGPPC, а деякі навіть вирушили за кордон, щоб зустрітися один з одним!

З моменту першої реєстрації друга по листуванню ми виросли до великої та гостинної спільноти та щорічно проводимо заходи, такі як наш популярний IGGPPCamp щороку в серпні, які допомагають розвивати зв’язки по всьому світу та дають змогу відпочити від повсякденного стресу за допомогою трохи веселої творчості.

Наш клуб об’єднав гіків різного віку та походження, щоб допомогти їм спілкуватися традиційними та нетрадиційними способами. Ми пишаємося тим, що поширюємо позитив і дружбу, а також розвиваємо люблячу спільноту онлайн і офлайн.

Приєднуйтесь до нас і допоможіть створити дружбу між гіками по всьому світу. У що ми віримо.

Ми віримо, що всі гіки створені рівними. Ми не перевіряємо людей тут і не змушуємо вас складати будь-які іспити, щоб переконатися, що ви «достатньо виродка», щоб приєднатися. Ми любимо вас – таким, який ви є – і хочемо заохотити вас любити себе та бути собою! (Дізнайтеся більше на нашій сторінці «Хто така «дівчина-гік»?)

Незалежно від того, про що ви виродкуєте чи скільки ви про це виявляєте, ласкаво просимо всіх. Ми віримо в позитив, силу знань, зростаємо всебічно розвиненими людьми, робимо світ кращим, приймаємо всіх і, головне, знаходимо друзів. Наш маніфест міг би викласти це трохи краще. Підсумовуючи, ми раді, що ВИ тут!


Адреса сайту:https://geekgirlpenpals.com/


#penpal #penpals #geekpenpal #geekgirlpenpals #geekpenpals #geekgirlpenpals

like0
dislike0
Views39