sweetkiss profile photo jen12 profile photo tatiana24 profile photo harriesa profile photo innamn profile photo christinas71 profile photo naidy profile photo sofiakurrd1 profile photo thewolfsbaneblooms profile photo mojessy profile photo caryaanguyen profile photo redhairann profile photo nikki2hh profile photo nessie profile photo asailor profile photo
julian

Як керманська фініка як сувенір?

julian From Ukraine

Фінік - один з перших продуктів, який з самого початку почав використовувати людина. У багатьох районах півдня Ірану можна побачити пальми. Відомим виробником фініків є провінція Керман в Ірані. Бам — одне з міст провінції Керман, де виробляють найкращі фініки Ірану. Фініки дуже поживні і багаті вітамінами А, В, фосфором, кальцієм, марганцем, клітковиною, залізом і мінералами. Також пальмовий цукор нешкідливий і корисний для організму людини. Будуть доступні свіжі або сушені фініки.

Двома бажаними пальмами Бама є фініки Мазафаті та Бозмані. Фініки Мазафаті відрізняються світлою шкіркою та коричневим кольором, і це найсмачніші та популярні міжнародні фініки у світі.

#керман #іран #сувенір

From:welcometoiran.com/what-are-kerman-souvenirs/

like0
dislike0
Views24