Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
jen12 profile photo tatiana24 profile photo innamn profile photo christinas71 profile photo kimo profile photo leyzta32 profile photo letty85 profile photo saeed profile photo blue_butterfly21 profile photo caryaanguyen profile photo karls profile photo redhairann profile photo almajmut profile photo aladdin profile photo nessie profile photo
turkifd

Arkadaşlar Arası Mesajlar

turkifd From Turkey

Arkadaşlararası mesajlarda herhangi bir sınırlama yoktur ve sizi engellemedikleri ya da kısıtlamadıkları sürece istediğiniz tüm mektup arkadaşlarınıza mesaj gönderebilirsiniz. Örneğin bazı kullanıcılar kıtanızı, ülkenizi veya yaşınızı engelleyebilir. Yani onlara mesaj gönderemezsiniz.
Bir mektup arkadaşınıza ilk mesajınızsa iyi bir mesaj göndermek önemlidir. İlk mesaj sohbete devam edip edemeyeceğinizi gösterir. Birçok interpals kullanıcısı şu tür mesajları almaktan hoşlanmaz: "Merhaba", "merhaba", "nasılsın?" , "günaydın!" Bu mesajlar yaratıcı değildir ve interpals.net üzerinden sadece bu mesajları gönderseniz bile birçok kullanıcı size cevap vermeyecektir.

#interpalsmessages #interpalsmessage #interpals.net #interpals #messages

like0
dislike0
Views19