Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
beesknees profile photo tatiana24 profile photo diana43 profile photo kimo profile photo thewolfsbaneblooms profile photo maryagricola00 profile photo desserieecute profile photo ofosujustice profile photo soulmate profile photo sofia82 profile photo suzyyy profile photo aladdin profile photo jeongyunseong profile photo jemii profile photo nessie profile photo
turkifd

Mektup Arkadaşlığı Mı?

turkifd From Turkey

Kirjekaverit (tai kirjekaverit, kirjekaverit, kirjeystävät tai kirjekaverit) ovat ihmisiä, jotka kirjoittavat säännöllisesti toisilleen, erityisesti postin kautta. Kireçlenme, yeni bir şeyle birlikte, her şeyin en iyi şekilde yapılmasına yardımcı olmak için iyi bir fikirdir.
Bu, sizin için en uygun olanıdır. voit löytää kirjeystäväsi çevrimiçi-sivustoiltai-sovelluksista. Bir yandan, bir yandan da, bir yandan, bir yandan, bir yandan, bir yandan, bir yandan, bir yandan, bir yandan, bir yandan, bir yandan, bir yandan da bir yandan, bir yandan, bir yandan da bir yandan kanssaan. evet, çok faydalı oldu. Kirjeystäväsi voi olla poika tai tttö, ve se rippuuu sinüsta, ancak bir kez daha bir şey yapmak mümkün değil.

#mektup arkadaşı #mektuparkadaşları #mektuparkadaşları #dil alışverişi

like0
dislike0
Views15