Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sweetkiss profile photo zachpett profile photo jen12 profile photo celina12ddf profile photo skm2496 profile photo kimo profile photo dennis profile photo soulmate profile photo karls profile photo suzyyy profile photo adjoateye profile photo saraxx7 profile photo jemii profile photo nessie profile photo asailor profile photo
turkifd

Louvre Müzesi Ziyaret Etmeye Değer Mi?

turkifd From Turkey

Evet, harika bir rehberiniz ve küçük bir grubunuz varsa ziyaretiniz çok daha iyi olacaktır. Louvre, dünyanın en ünlü sanat eserlerinden bazıları da dahil olmak üzere 100 binlerce sanat eserinin yer aldığı, dünyanın en büyük müzesidir.
Michelangelo, Bernini ve Canova'nın heykellerinden da Vinci ve Delacroix'nin resimlerine kadar her şey.

Kompleks oldukça büyüktür ve her biri birden fazla kata sahip olan birkaç kanada bölünmüştür . Mevcut binadan öncesine dayanan ortaçağ yapısını görebileceğiniz bir “bodrum” alanı bile var.

Binanın kendisi de tarihin ve ilginç gerçeklerin bulunduğu bir hazinedir. İmparator Napolyon'un kişisel ofisi ve sarayıydı ve geçici olarak Naziler tarafından işgal edildi. İşte doğru tura çıkmanın deneyiminizi iyileştirip daha unutulmaz kılmasının birkaç nedeni.

Kaynak: https://thetourguy.com/travel-blog/france/paris/louvre/is-a-louvre-museums-tour-worth-it/

#Louvre #museum #paris #france

like0
dislike0
Views21