zachpett profile photo beesknees profile photo celina12ddf profile photo diana43 profile photo leyzta32 profile photo dennis profile photo dollygirl profile photo desserieecute profile photo penpalslover profile photo letty85 profile photo bonu profile photo karls profile photo sofia82 profile photo annamoxl profile photo nessie profile photo
julian

Чи легко подружитися з італійцями?

julian From Ukraine

Набагато легше налагодити зв’язок з іншими емігрантами, які перебувають у тій самій ситуації, що й ви, ніж, звичайно, намагатися підійти до місцевих жителів. Загалом італійська культура більш закрита, ніж інші. Однак, хоча можуть виникнути труднощі під час спроби завести друзів з італійців, це точно можливо!

В Італії з дружбою не жартують. Коли двоє людей є друзями, вони намагаються поговорити один з одним — по телефону — кілька разів на тиждень, підтримувати зв’язок за допомогою текстових повідомлень і електронних листів і, звичайно, будують плани бачитися особисто так часто, як може. Тож залишайтеся на зв’язку зі своїм італійським другом по листуванню.

Найкращий спосіб зустрічатися з італійськими друзями по листуванню, якщо ви шукаєте щось серйозне, це спробувати познайомитися з людьми старомодним способом. Багато подій проводяться на таких сайтах, як Meetup і Couchsurfing. Вирушайте на світський захід або мовний обмін і подивіться, з ким ви можете зустрітися.

Щоб знайти друзів або друзів по листуванню, ви можете спробувати знайти італійського хлопця чи дівчину, які також готові мати друга з іншого міста чи країни.

#italian #penpal #penpals #italianpenpal

like0
dislike0
Views31