sana888 profile photo ahmadtaheri54 profile photo tatiana24 profile photo kimo profile photo leyzta32 profile photo veraedmund profile photo desserieecute profile photo penpalslover profile photo c4107 profile photo saeed profile photo rhondamak profile photo caryaanguyen profile photo sofia82 profile photo adjoateye profile photo almajmut profile photo
julian

Де Ауровіль в Індії?

julian From Ukraine

Ауровіль – експериментальне містечко та унікальне місце для відвідування в Індії

Ауровіль – дивовижне місце. Це експериментальне містечко міжнародної спільноти. Сюди з’їжджаються люди з усього світу, щоб жити в мирі та «прогресивній гармонії, понад усіх віросповідань, усієї політики та всіх національностей». Єдина мета Ауровіля - усвідомити людську єдність. У центрі цього міста знаходиться «Матрімандір» — величезна золота сфера з пандусами.

Його помістив туди засновник міста як «символ Божественної відповіді на натхнення людини до досконалості». Тут навіть є власна сонячна електростанція, а всередині — спіральний пандус, який веде до мармурової кімнати, де можна «знайти свідомість». На мій погляд, це одне з найцікавіших і найкрасивіших місць в Індії, оточене незайманими красивими садами та тишею, яку ви не знайдете в багатьох інших місцях.

#індія #Ауровіль

like0
dislike0
Views24