christinas71 profile photo naidy profile photo sofiakurrd1 profile photo skm2496 profile photo kimo profile photo sibanda profile photo ofosujustice profile photo rhondamak profile photo nur191 profile photo sofia82 profile photo adjoateye profile photo nikki2hh profile photo aladdin profile photo nessie profile photo asailor profile photo
julian

Як відвідати Венецію в Італії?

julian From Ukraine

Венеція - одне з найкрасивіших міст Італії. До Венеції можна дістатися лише на човні, і тут немає автомобілів, єдиний спосіб пересування – пішки або на гондолі. Відсутність громадського транспорту та сучасності, характерні для інших міст, дуже освіжає. Це те, що робить Венецію таким химерним місцем, тому що вона справді не схожа ніде в іншому місці.

Через звивисті та вузькі вулички легко заблукати – але це не погано. Якщо ви поблукаєте досить далеко, ви знайдете більш незаймані території, які не кишать туристами. Зупиніться в місцевому ресторані неподалік від місцевих жителів і насолодіться справжньою венеціанською кухнею.

Ви можете залишитися у Венеції на 3 або 4 дні, щоб насолодитися відвідуванням усіх прекрасних місць цього міста. Є кілька хороших готелів, у яких можна зупинитися. Скільки грошей ви хочете витратити, залежить від вашого бюджету.

#венеція #італія #visititaly #visitvenice

like0
dislike0
Views36