Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sana888 profile photo beesknees profile photo innamn profile photo angelamber profile photo carmen profile photo leyzta32 profile photo thewolfsbaneblooms profile photo blondy profile photo ofosujustice profile photo soulmate profile photo sofia82 profile photo suzyyy profile photo hadirasolifar profile photo saraxx7 profile photo aladdin profile photo
turkifd

Dubai'de Waldorf Astoria Palm Jumeirah Nerede?

turkifd From Turkey

Waldorf Astoria adı lüksle eş anlamlıdır ve markanın Palm Jumeirah özelliği hayal kırıklığına uğratmaz. Otelin plaj ve havuz günü kartı, yalnızca 200 metrelik plaja ve iki havuza değil, aynı zamanda açık hava jakuzisine, bebek havuzuna ve üç yaşındaki çocuklar için denetimli bir kulüp olan Coco's Kids Club'a bir saatlik erişim ile büyük bir değer sunabilir. 12'ye kadar, anne ve babaya sahilde huzur içinde dinlenme şansı sunuyor.

Waldorf Astoria'yı bu kadar özel kılan ne?
Waldorf Astoria dünya çapındaki örneklerin bir listesini oluşturdu: Her katta elektrik bulunan ilk otel, en-suite banyolu ilk otel ve 24 saat oda servisi sunan ilk otel. The Towers'a gönderilen her oda servisi siparişinin üstünde bir gül vardı.

Waldorf Astoria'da bir gecenin fiyatı ne kadar? "Yılın zamanına ve haftanın gününe bağlı olarak gecelik 2.000 $'dan gecelik 10.000 $'a kadar değişebilir." Eğlenceli gerçek: “80 yılı aşkın eğlenceli gerçekler var! Birkaç isim vermem gerekirse… Waldorf, Eggs Benedict ve tabii ki Waldorf Salatası gibi Amerikan temel gıdalarının doğduğu yerdir.


#dubai #uae #Waldorf #Jumeirah

like0
dislike0
Views19