Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
harriesa profile photo christinas71 profile photo naidy profile photo sofiakurrd1 profile photo kimo profile photo veraedmund profile photo cookiescott profile photo c4107 profile photo saeed profile photo blue_butterfly21 profile photo caryaanguyen profile photo sofia82 profile photo adjoateye profile photo saraxx7 profile photo asailor profile photo
turkifd

Fransa'da Etretat Nerede?

turkifd From Turkey

Etretat

Etretat'ın beyaz tebeşir kayalıklarını ve doğal kemerlerini Fransa'nın Dover Kayalıkları'na cevabı olarak düşünün. Normandiya'da bir sahil kasabası olan Etretat, Eugene Boudin, Gustave Courbet ve Claude Monet gibi Empresyonist ressamların ilgisini çekti.

Étretat, Fransa'nın kuzey kıyısında bir kasabadır. Porte d'Aval kemeri ve denizden yükselen bir sütun olan L'Aiguille (İğne) dahil olmak üzere beyaz kayalıklardan oyulmuş çarpıcı kaya oluşumlarıyla tanınır. Kuzeyde, uçurumun kenarındaki Chapelle Notre-Dame de la Garde etkileyici manzaralara sahiptir. Le Vieux Marché şehirdeki bir pazar yeridir. Yakınlardaki Le Clos Lupin villası bir zamanlar Fransız yazar Maurice Leblanc'ın eviydi.

#etretat #fransa

like0
dislike0
Views20