sana888 profile photo ahmadtaheri54 profile photo tatiana24 profile photo innamn profile photo naidy profile photo thewolfsbaneblooms profile photo dennis profile photo aimeenolan profile photo rhondamak profile photo karls profile photo adjoateye profile photo hadirasolifar profile photo 6cupsoftea profile photo almajmut profile photo asailor profile photo
julian

Що означає Zahre Mar?

julian From Ukraine

Zahre Mar або ( زهر مار ) перською мовою буквально означає зміїна отрута!
Zahr означає отрута, а Mar означає змію перською мовою або фарсі.

Цей перський вислів не має такого поганого значення, як здається :) Його зазвичай використовують для близьких друзів або навіть батьки можуть сказати своїм дітям і насправді не має такого поганого значення. Зазвичай це використовується, щоб завадити комусь сказати щось дурне, і це дещо жартівлива відповідь!


Іноді, коли ви хочете сказати, що ви зробите погану річ або погану роботу, ваші друзі у відповідь можуть сказати "Zahr e Mar", і це означає, що припиніть говорити цю погану річ або погану роботу (або я вб'ю вас, щоб перестати говорити або робити так погано) робота!!! ха-ха, жартую :D)

Але якщо ви перебуваєте в суперечці та в серйозних ситуаціях, це може бути настільки поганим виразом, як здається. Але це нікого не хвилює, виглядає майже м’якою образою, і ніхто не сприймає це серйозно ;)


#zahremar #persian #language #farsi

like0
dislike0
Views53