angelamber profile photo carmen profile photo diana43 profile photo kimo profile photo katerinax2 profile photo dollygirl profile photo penpalslover profile photo caryaanguyen profile photo julia profile photo nur191 profile photo redhairann profile photo suzyyy profile photo almajmut profile photo lilly450 profile photo asailor profile photo
julian

Де Waldorf Astoria Palm Jumeirah у Дубаї?

julian From Ukraine

Ім'я Waldorf Astoria є синонімом розкоші, і власність бренду Palm Jumeirah не розчаровує. Денний абонемент на пляж і басейн готелю також може запропонувати чудову цінність, з доступом не лише до 200-метрового пляжу та двох басейнів, а й до відкритого джакузі, дитячого басейну та годинного доступу до дитячого клубу Coco's – клубу для дітей віком від трьох років під наглядом. до 12, пропонуючи можливість мамі й татові спокійно відпочити на пляжі.

Що такого особливого в Waldorf Astoria?
Waldorf Astoria встановив список глобальних прецедентів: перший готель, де було електрику на кожному поверсі, перший готель, який мав окрему ванну кімнату, і перший, який запропонував цілодобове обслуговування номерів. Троянда прикрашала кожне замовлення обслуговування номерів, яке надходило до The Towers.

Скільки коштує ніч у Waldorf Astoria? «Вона може коливатися від 2000 доларів США за ніч до 10 000 доларів США за ніч залежно від пори року та дня тижня». Цікавий факт: «Є понад 80 років цікавих фактів! Якби мені довелося назвати декілька… Уолдорф є батьківщиною американських основних продуктів, таких як яйця Бенедикт і, звичайно, вальдорфський салат.


#дубай #оае #Волдорф #Джумейра

like0
dislike0
Views34