mbai22 profile photo tatiana24 profile photo harriesa profile photo innamn profile photo maddie_lee profile photo carmen profile photo blondy profile photo dennis profile photo penpalslover profile photo muhammed profile photo rhondamak profile photo nur191 profile photo saraxx7 profile photo jemii profile photo asailor profile photo
julian

Чи є пляжі у В'єтнамі?

julian From Ukraine

Маючи приблизно 2000 миль берегової лінії та кілька відомих острівних напрямків, В’єтнам, природно, не відчуває недоліку у прекрасних пляжах. Звичайно, ви можете просто зупинитися на містах, наприклад колоніальній архітектурі та історії Ханоя, імперській чарівності Хюе та бурхливому нічному житті Сайгону.

Який найкрасивіший пляж у В'єтнамі? Одним із найвідоміших пляжів В'єтнаму є пляж Нячанг. Незайманий пляж насичений активністю та краєвидами. Уздовж узбережжя є парки та сади, тож ви можете чергувати прогулянки по пляжу з екскурсіями вдень, щоб насолодитися місцевою флорою та фауною.

The Nam Hai, Hoi An Цей надрозкішний пляжний курорт розташований на півдорозі між містами Дананг і Хойан і є найкращим місцем для проживання в регіоні. Це однозначно один із найкращих пляжів Південного В’єтнаму.

#в'єтнам #пляж

like0
dislike0
Views33