sana888 profile photo tatiana24 profile photo sofiakurrd1 profile photo carmen profile photo thewolfsbaneblooms profile photo dollygirl profile photo aimeenolan profile photo letty85 profile photo saeed profile photo soulmate profile photo julia profile photo nur191 profile photo suzyyy profile photo nikki2hh profile photo aladdin profile photo
julian

Чому його називають Накш-Е-Росрам?

julian From Ukraine

Причина такої назви регіону Накш-е-Ростам заснована на старих легендах. Згідно з цією легендою, цей регіон був місцем протистояння між Ростамом і Есфандіаром, і Ростам, легендарний герой Шахнаме в цьому регіоні, зміг перемогти Есфандіара.

Гора Нагш-е-Ростам має давню історію, і на її рельєфах можна побачити зображення царів Ахеменідів і Сасанідів та історичні реліквії цих двох періодів; Але серед рельєфів на скелях Нагш-е-Ростам також є зображення людей, особи яких невідомі.

Серед цих людей існує особистий образ героя з трепетом і гострою шапкою. На відміну від інших зображень, чий жах і одяг розкривають їхню етнічну ідентичність, ця людина не схожа на жодне інше плем'я. У деяких джерелах це зображення належить Ростаму Шахнаме. Хоча немає чітких підстав для правильності цієї теорії, назва цього регіону заснована на цій позиції Нагш-е Ростама, і ця назва передавалася з незапам'ятних часів і залишилася в ній.

#накшеростам #іран #шираз

like0
dislike0
Views42