Do you like to have foreigner friends?
Join CityMity and start talking to people from all over the world
zachpett profile photo angelamber profile photo kimo profile photo sibanda profile photo dollygirl profile photo cookiescott profile photo desserieecute profile photo aimeenolan profile photo muhammed profile photo blue_butterfly21 profile photo suzyyy profile photo hadirasolifar profile photo annamoxl profile photo lilly450 profile photo jeongyunseong profile photo
penpals2

Kalem Dostu Ne Demektir (pen Pal)?

penpals2 From United Kingdom

Mektup arkadaşları (veya mektup arkadaşları, mektup arkadaşları, mektup arkadaşları veya mektup arkadaşları), özellikle posta yoluyla düzenli olarak birbirlerine yazan kişilerdir. Mektup arkadaşları genellikle ilişkileri esas olarak, hatta yalnızca mektup alışverişlerine dayanan yabancılardır.
Bu, mektup arkadaşı arkadaşlara sahip olmanın geleneksel tanımıydı.
Ancak son yıllarda mektup yazmanın yeni bir yolu var. mektup arkadaşınızı çevrimiçi web sitelerinde veya uygulamalarda bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızı konuma, cinsiyete veya yaşa göre arayabilir ve size en uygun mektup arkadaşlarını bulabilir ve onlarla konuşmaktan keyif alabilirsiniz.
Mektup arkadaşları genellikle dil alışverişi yapar ve ilgilendikleri kültürler ve farklı konular hakkında konuşurlar.
Bir veya daha fazla mektup arkadaşınız olabilir. Mektup arkadaşın erkek ya da kız olabilir ve kiminle arkadaş olmak istediğine bağlı.

#penpal #penpals #penpalfriends #languageexchane

like0
dislike0
Views80