Do you like to have foreigner friends?
Join CityMity and start talking to people from all over the world
beesknees profile photo celina12ddf profile photo angelamber profile photo carmen profile photo leyzta32 profile photo veraedmund profile photo penpalslover profile photo muhammed profile photo ofosujustice profile photo caryaanguyen profile photo bonu profile photo nur191 profile photo adjoateye profile photo hadirasolifar profile photo nessie profile photo
penpals2

Ką Reiškia Pen Pal?

penpals2 From United Kingdom

Susirašinėjimo draugai (arba susirašinėjimo draugai, susirašinėjimo draugai, susirašinėjimo draugai) yra žmonės, kurie reguliariai rašo vieni kitiems, ypač paštu. Susirašinėjimo draugai dažniausiai yra nepažįstami žmonės, kurių santykiai pirmiausia ar net vien tik pagrįsti apsikeitimu laiškais.
Tai buvo tradicinis susirašinėjimo draugų apibrėžimas.
Tačiau pastaraisiais metais rašymas turi naujų būdų. savo susirašinėjimo draugą galite rasti internetinėse svetainėse ar programose. Galite ieškoti savo draugų pagal vietą, lytį ar amžių ir rasti geriausius jums tinkančius susirašinėjimo draugus ir mėgautis su jais bendravimu.
Susirašinėjimo draugai dažniausiai keičiasi kalbomis ir kalbasi apie kultūras bei įvairias juos dominančias temas.
Galite turėti vieną ar daugiau susirašinėjimo draugų. Jūsų susirašinėjimo draugas gali būti berniukas arba mergaitė, ir nuo jūsų priklauso, kas jus domina būti jūsų draugu.

#penpal #penpals #penpalfriends #languageexchane

like0
dislike0
Views169