Do you like to have foreigner friends?
Join CityMity and start talking to people from all over the world
jen12 profile photo harriesa profile photo leyzta32 profile photo dollygirl profile photo aimeenolan profile photo c4107 profile photo bonu profile photo karls profile photo redhairann profile photo suzyyy profile photo hadirasolifar profile photo almajmut profile photo lilly450 profile photo nikki2hh profile photo saraxx7 profile photo
penpals2

Ko Nozīmē Pildspalvu Draugs?

penpals2 From United Kingdom

Vēstuļu draugi (vai vēstuļu draugi, vēstuļu draugi, vēstuļu draugi vai vēstuļu draugi) ir cilvēki, kuri regulāri raksta viens otram, jo īpaši pa pastu. Vēstuļu draugi parasti ir svešinieki, kuru attiecības galvenokārt vai pat tikai balstās uz viņu vēstuļu apmaiņu.
Tā bija tradicionāla vēstuļu draugu draugu definīcija.
Taču pēdējos gados vēstuļu sūtīšanai ir jauni veidi. jūs varat atrast savu vēstuļu draugu tiešsaistes vietnēs vai lietojumprogrammās. Varat meklēt savus draugus pēc atrašanās vietas, dzimuma vai vecuma un atrast sev atbilstošākos saziņas draugus un baudīt sarunu ar viņiem.
Rakstu draugi parasti apmainās ar valodu un runā par kultūrām un dažādām viņus interesējošām tēmām.
Jums var būt viens vai vairāki saziņas draugi. Jūsu saziņas draugs var būt zēns vai meitene, un tas ir atkarīgs no jums, kurš jūs interesē būt jūsu draugs.

#penpal #penpals #penpalfriends #languageexchane

like0
dislike0
Views58