Do you like to have foreigner friends?
Join CityMity and start talking to people from all over the world
ahmadtaheri54 profile photo harriesa profile photo naidy profile photo diana43 profile photo penpalslover profile photo rhondamak profile photo caryaanguyen profile photo julia profile photo karls profile photo hadirasolifar profile photo 6cupsoftea profile photo almajmut profile photo lilly450 profile photo saraxx7 profile photo nessie profile photo
penpals2

Mit Jelent A Pen Pal?

penpals2 From United Kingdom

A levelezőtársak (vagy levelezőtársak, levelezőtársak, levelezőbarátok vagy tollbarátok) olyan emberek, akik rendszeresen írnak egymásnak, különösen postai úton. A levelezőtársak általában idegenek, akiknek kapcsolata elsősorban, vagy akár kizárólag a levélváltásukon alapul.
Ez volt a hagyományos definíciója a levelezőbarátoknak.
De az elmúlt években a levelezőtársnak új módjai vannak. levelezőtársát online webhelyeken vagy alkalmazásokban találhatja meg. Kereshet ismerősei között hely, nem vagy életkor szerint, és megtalálhatja a hozzád illő legjobb levelezőtársakat, és élvezheti a velük való beszélgetést.
A levelezőtársak általában nyelvcserét folytatnak, és az őket érdeklő kultúrákról és különböző témákról beszélgetnek.
Egy vagy több levelezőpartnere lehet. A levelezőtársad lehet fiú vagy lány, és attól függ, hogy ki szeretnél a barátod lenni.

#penpal #penpals #penpalfriends #languageexchane

like0
dislike0
Views77