Do you like to have foreigner friends?
Join CityMity and start talking to people from all over the world
jen12 profile photo beesknees profile photo maddie_lee profile photo blondy profile photo desserieecute profile photo muhammed profile photo rhondamak profile photo blue_butterfly21 profile photo julia profile photo suzyyy profile photo hadirasolifar profile photo lilly450 profile photo saraxx7 profile photo nessie profile photo asailor profile photo
penpals2

Mitä Pen Pal Tarkoittaa?

penpals2 From United Kingdom

Kirjekaverit (tai kirjekaverit, kirjekaverit, kirjeystävät tai kirjekaverit) ovat ihmisiä, jotka kirjoittavat säännöllisesti toisilleen, erityisesti postin kautta. Kirjekaverit ovat yleensä vieraita ihmisiä, joiden suhde perustuu ensisijaisesti tai jopa yksinomaan heidän kirjeenvaihtoonsa.
Tämä oli perinteinen määritelmä kirjekavereiden omistamisesta.
Mutta viime vuosina kirjepalvelimilla on uusia tapoja. voit löytää kirjeystäväsi online-sivustoilta tai -sovelluksista. Voit etsiä ystäviäsi sijainnin, sukupuolen tai iän perusteella ja löytää sinulle sopivimmat kirjekaverit ja nauttia juttelemisesta heidän kanssaan.
Kirjeystävät vaihtavat yleensä kieliä ja puhuvat heitä kiinnostavista kulttuureista ja erilaisista aiheista.
Sinulla voi olla yksi tai useampi kirjekaveri. Kirjeystäväsi voi olla poika tai tyttö, ja se riippuu sinusta, kuka olet kiinnostunut olemaan ystäväsi.

#penpal #penpals #penpalfriends #languageexchane

like0
dislike0
Views212