Do you like to have foreigner friends?
Join CityMity and start talking to people from all over the world
innamn profile photo kimo profile photo veraedmund profile photo thewolfsbaneblooms profile photo blondy profile photo aimeenolan profile photo ofosujustice profile photo c4107 profile photo pettyledis profile photo nur191 profile photo hadirasolifar profile photo annamoxl profile photo almajmut profile photo lilly450 profile photo aladdin profile photo
penpals2

Què Significa Pen Pal?

penpals2 From United Kingdom

Els amics per correspondència (o amics per correspondència, amics per correspondència, amics per correspondència o amics per correspondència) són persones que s'escriuen regularment entre ells, especialment per correu postal. Els amics per correspondència solen ser desconeguts la relació dels quals es basa principalment, o fins i tot únicament, en el seu intercanvi de cartes.
Aquesta era la definició tradicional de tenir amics per correspondència.
Però en els darrers anys l'escriptura per escrit té noves maneres. pots trobar el teu amic per correspondència a llocs web o aplicacions en línia. Pots cercar els teus amics per ubicació, sexe o edat i trobar els millors amics per correspondència amb tu i gaudir parlant amb ells.
Els amics per correspondència solen fer intercanvis lingüístics i parlen sobre cultures i diferents temes que els interessen.
Pots tenir un o més amics per correspondència. El vostre amic per correspondència pot ser nen o noia i depèn de qui us interessa ser el vostre amic.

#penpal #penpals #penpalfriends #languageexchane

like0
dislike0
Views200